Lakiasiantoimistosta asianajotoimistoksi

Toimistomme historia ulottuu vuoteen 1981, jolloin Kimmo Salo käveli vasta valmistuneena oikeustieteen kandidaattina ulos Helsingin yliopiston ovista. Toimisto perustettiin vuonna 1989, kun Kimmo päätti, että hänen aikakautensa pankkilakimiehenä oli ohi. Toimisto perustettiin tuolloin Mäntyharjuun aluksi yhden hengen toimistona, mutta toimiston henkilövahvuus kasvoi pian asianajosihteeri Raijalla.

Asianajajan tittelin Kimmo sai vuonna 1997 ja niinpä seinässä ollut teksti ”lakiasiantoimisto” vaihtuikin kuin varkain ”asianajotoimistoksi.” Ensimmäinen suuri askel otettiin, kun toimisto laajeni liiketoimintakaupalla Kouvolaan.

Salo ja Salo – mutta eivät sukulaisia

Yleisin kysymys, joka meille esitetään, ei liity oikeuteen millään tavalla. Suurta mielenkiintoa herättää se, mikä on Salojemme keskinäinen yhteys. Suurimmalle osalle tulee yllätyksenä se, että Salothan eivät ole isä ja poika – ja kun asiaa tarkemmin pohtii, niin he eivät ole mitään sukua keskenään. Jukan tarina toimistossamme alkaa vuodesta 2002, jolloin hän käveli ovesta sisään tiedustelemaan, olisiko toimistolla töitä tarjolla. Ja olihan niitä.

Laajennumme tasaista tahtia

Aikaisempi Kouvolan toimitilamme kävi ahtaaksi vuonna 2015, jolloin siirryimme viisi kertaa suurempiin tiloihin kävelykatu Manskin varteen. Selväksi kävi, että nyt toimistoon mahtuu enemmän pöytiä ja ihmisiä, joten olemme siitä eteenpäin laajentuneet tasaista vauhtia.

Tällä hetkellä palvelemme sinua viiden hengen voimin Kouvolassa. Toimimme koko Suomen alueella. Asiantuntemuksemme kattaa kaikki elämän ja liiketoiminnan osa-alueet.

Maksuton vinkki

Jatka sivuston selaamista - näitä maksuttomia vinkkejä löytyy lisää. Tai soita heti ja sovi tapaaminen. Voidaan jutella, vaikka juuri nyt hätää ei olisikaan.