Yritys

Osaaminen

Olemme Kouvolan ja Mäntyharjun seudulla toimiva asianajotoimisto. Tarjoamme joustavaa ja laadukasta juridista palvelua, joka tähtää asioiden kestävään ja kokonaisvaltaiseen ratkaisuun.

Toimistomme on perustettu vuonna 1989 ja meillä on laaja kokemus yritysten ja yksityishenkilöiden oikeudellisten asioiden hoitamisesta. Ammattitaidossamme yhdistyvät vankka kokemus sekä uusin osaaminen.

Arvot

Palvelemme ja autamme aina, kun tarvitaan lainopillista osaamista ja apua. Asianajajaliiton jäseninä toimintamme perustuu asianajokunnan perusarvoihin, jotka ovat lojaalisuus, riippumattomuus, esteettömyys, luottamuksellisuus ja kunniallisuus. Suomen Asianajajaliiton jäsenyys edellyttää asianajotoimistolta vastuuvakuutusta.

Tehokkuus

Toimintamme on aina mahdollisimman tehokasta. Tällöin pystymme saavuttamaan parhaimman suhteen kulujen ja saavutettavan edun välille. Tehokkuuteen kuuluu myös se, että asiakassuhteemme perustuvat kumppanuuteen: välittömyys, mutkattomuus ja suorapuheisuus takaavat sen, että puhumme asiakkaidemme kanssa aina samaa kieltä.